• W dniu 08 stycznia 2018 roku w auli naszej szkoły, odbędzie się etap okręgowy X Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej. Koordynator Pani D. Richert. Godzina stawienia się uczestników II etapu OWH w ZSG Rzeszów: 11.15
  • W dniu 08 stycznia 2018 roku w pracowni technologicznej 213 w godzinach od 12.00 do 13.00 odbędzie się pokaz kuchni molekularnej. Zapraszamy nauczycieli – opiekunów uczestników OWH. Pokaz poprowadzi Pan K. Matłosz.
  • Do 9 stycznia 2018 r. (wtorek) można składać wnioski o podwyższenie ocen końcowo rocznych w klasach II, III.
  • 9 stycznia 2018 r. (wtorek). Układanie i sprawdzenie przygotowania sal egzaminacyjnych przez przewodniczących ZN w salach /zegar, kreda, numery stolików, rozmieszczenie stolików i ich liczba, rozmieszczenie miejsc do obserwacji przez członków ZN/.
  • Do 9 stycznia 2018 r. przypomnienie procedur egzaminacyjnych przez przewodniczących i członków ZN i ZE.
  • Do 12.01.2018r. (piątek) Wystawienie oceny klasyfikacyjnych z zajęć edukacyjnych i ocen z zachowania za I półrocze – kl. I-III.
  • 12 stycznia 2018 r. (piątek). Etap okręgowy Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności w Zespole Szkół Spożywczych w Rzeszowie. Tematyka wiodąca Owoce i warzywa - przetwórstwo i rola w żywieniu Opiekun uczniów Pani D. Rybka.
  • 12.01.2018r. (piątek).  Konkurs z j. hiszpańskiego, KO Rzeszów – sala 64 - 28 osób.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024