Egzamin zawodowy Część praktyczna „d” 1.06.2022 godz. 900 (środa)
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1 |
016 |
38 |
422402 Technik hotelarstwa HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 2CS [cała klasa] 422402 Technik hotelarstwa powtarzający HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie [8] |
2 |
003 |
1 |
HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie [nr: 6] |
3 |
001 |
11 |
PP 42104 Technik organizacji turystyki HGT.07 – Przygotowanie imprez i usług turystycznych 180 min |
Egzamin zawodowy - Część pisemna 2.06.2022 godz. 830 (czwartek)
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1 |
46 |
14 |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [nr: 1-13] HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 DS [nr: 14] |
2 |
50 |
15 |
343404 Technik hotelarstwa HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 2 CS [nr: 1, 4 - 17] |
3 |
51 |
15 |
343404 Technik hotelarstwa HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 2 CS [nr: 18 - 30, 32, 33] |
4 |
117 |
15 |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [6] [nr: 14 – 19] 3 RS [9] 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 1, 3, 7, 9] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 2, 4, 5, 6, 8] |
5 |
204 |
10 |
3 RS [10] 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 15, 16, 17] |
Egzamin zawodowy - Część pisemna 2.06.2022 godz. 1100 (czwartek)
czas trwania – 60 minut + [30 min]
odprawa – godz.10 00
Lp. |
Sala |
L. ucz. |
Klasy |
1 |
46 |
14 |
3 RG 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 16, 17, 18, 20, 21, 22, 25, 26] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 19, 23, 24, 27] 343404 Technik hotelarstwa HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie PP [nr: 8, 11] |
2 |
50 |
15 |
3 RS 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 20, 21, 23, 26, 29, 30, 32] 3 RG [nr: 28] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 22, 24, 25, 27, 28, 31] 513102 Technik usług kelnerskich HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 DS [nr: 24] |
3 |
51 |
15 |
3 RG 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 1, 3, 5, 7, 8, 11, 15] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 2, 4, 6, 10, 12, 13, 14, 29] |
4 |
117 |
14
|
3 RG 512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań [nr: 32] 751201 Cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych [nr: 30, 31] 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PP [3] [3 CS, nr 19] ,[3 BS, nr 22], [3 AG, nr 26] 42104 Technik organizacji turystyki HGT.07 – Przygotowanie imprez i usług turystycznych [3] [3 HG, nr: 6] [3 FS, nr: 3, 4] 311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 GG [5] PP [2, 10, 20, 28, 29] |
5 |
204 |
1 |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RG [nr 9] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w” 7.06.2022 (wtorek)
Godz.8:00 KUCHARZ HGT.02 – 120 min, TUK – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (1) |
513102 Technik usług kelnerskich HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 DS [nr 14] |
213 (6) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RG [nr: 1, 7, 8, 15, 16, 21] |
Godz.8:00 CUKIERNIK SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (6) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS [nr: 2, 10, 19, 24, 29, 31] |
Godz.12:00 KUCHARZ HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (6) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RG [nr: 3, 5, 11, 25] 3 RS [nr: 26, 32] |
213 (6) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS [nr: 1, 3, 7, 10, 11, 13] |
Godz.12:30 CUKIERNIK SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (1) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RG [nr: 6] |
Godz. 16.00 KUCHARZ HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (5) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RG [nr: 17, 18, 20, 22, 26] |
213 (6) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS [nr: 9, 12, 14, 18, 19, 20] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w” 8.06.2022 (środa)
Godz.8:00 CUKIERNIK SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (1) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RG [nr 9] |
213 (4) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS [nr: 16, 17, 22, 24] |
Godz.8:00 KUCHARZ HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (6) |
512001 Kucharz HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RG [nr: 28, 32] 3 RS [nr: 21, 23, 29, 30] |
Godz.12:30 CUKIERNIK SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (6) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS [nr: 2, 4, 5, 6, 8, 15] |
212 (5) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RG [nr: 13, 14, 23, 27, 30] |
213 (6) |
751201 cukiernik SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS [25, 27, 28, 31] 3 RG [4, 12] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w” 7.06.2022 (wtorek)
czas trwania – 180 minut + [30 min]
Godz.8.00
Sala |
Klasa |
114 (5) |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [nr: 6-10] |
Godz. 12.30
Sala |
Klasa |
114 (5) |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [nr: 1 – 5] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w” 8.06.2022
czas trwania – 180 minut + [30 min]
Godz.8.00
Sala |
Klasa |
114 (5) |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [nr: 16 – 19] 3 GG [nr 10] |
Godz. 12.30
Sala |
Klasa |
114 (5) |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES [nr: 11- 15]
|
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Część praktyczna 20.06.2022 godz. 1300 (poniedziałek)
czas trwania – 150 minut [+30 minut]
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1 |
016 |
35 |
513102 Technik usług kelnerskich TG.11 – Organizacja usług gastronomicznych 4 BT [1] 422402 Technik hotelarstwa TG.13 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie – 4 FT [11] 422104 Technik organizacji turystyki TG.15 – prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 4 GT [3] 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.16 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych [20] |
2 |
003
|
1 |
343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.16 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
3 |
001 |
7
|
311941 Technik przemysłu mody AU.42 – Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych – 4 ET 120 min |
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Część pisemna 21.06.2022 godz. 1000 (wtorek)
czas trwania – 60 minut + [30 min]
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1 |
001
|
3 |
311941 Technik przemysłu mody AU.14 – Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych – 4 ET |
2 |
003
|
1 |
343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.07 – Sporządzanie potraw i napojów |
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Część pisemna 21.06.2022 godz. 1200 (wtorek)
czas trwania – 60 minut + [30 min]
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1 |
002 |
7 |
311941 Technik przemysłu mody AU.42 – Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych – 4 ET [1] 422104 technik organizacji turystycznej TG.15 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 4 GT [1] 343404 Technik żywienia i usług gastronomicznych TG.16 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych [5] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w” 22.06.2022 godz. 900 (środa)
czas trwania – 180 minut + [30 min]
Sala |
Klasa |
114 (1) |
311941 Technik przemysłu mody AU.14 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 4 ET |
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 29 kwietnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części pisemnej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji czerwiec-lipiec 2022
Formuła 2017 – klasy CZWARTE + absolwenci z poprzednich lat
Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem arkuszy egzaminacyjnych i kart odpowiedzi powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zaznaczania rozwiązań, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 29 kwietnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji czerwiec-lipiec 2022 r.
Każdy zdający w części praktycznej powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione w tabeli poniżej.
Oznaczenie kwalifikacji i nazwa kwalifikacji |
Zdający przynosi na egzamin |
AU.42 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
TG.11 Organizacja usług gastronomicznych |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, ekierka, temperówka |
TG.13 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
TG.15 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
TG.16 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
* Kalkulator prosty – to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 29 kwietnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części pisemnej egzaminu zawodowego w sesji czerwiec-lipiec 2022
Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zapisywania rozwiązań na kartach identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 29 kwietnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części praktycznej egzaminu zawodowego w sesji czerwiec-lipiec 2022 r.
Każdy zdający w części praktycznej powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione w tabeli poniżej.
Oznaczenie kwalifikacji i nazwa kwalifikacji |
Zdający przynosi na egzamin |
HGT.03 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
HGT.07 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
* Kalkulator prosty to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.