14 listopada w Naszej szkole odbywał się półfinał ogólnopolskiego konkursu kulinarnego Garden Gourmet Culinary Cup. Uczniowie mieli za zadanie wykonać potrawę wegetariańską z wegańskim zamiennikiem mięsa z asortymentu firmy Nestle.

Zwycięska para 30.11 pojechała na finał konkursu Garden Gourmet Culinary Cup do Zespołu Szkół Gastronomicznych w Łodzi, w którym Przemek Kapusta i Weronika Bieryt zajęli pierwsze miejsce.

Wygraną w konkursie był staż w restauracji Boreczna pod okiem szefa kuchni Wojciecha Harapkiewicza. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.