Artykuły archiwalne
Sala |
Liczba stolików |
Godzina |
Klasa |
Nauczyciel |
64 |
24 |
14:20 |
1 GT |
M. Barłowska |
18 |
14 |
12:40 |
1 DT |
R. Śliwa/B. Gromadzka |
19 |
14 |
12:40 |
1 AS |
A. Marciniec |
108 |
31 |
12:40 |
1 GT |
A. Gan |
24 |
30 |
13:30 |
1 ET |
D. Socha |
118 |
21 |
13:30 |
1 GT |
J. Domaradzka |
03 |
4 |
12:40 |
1 FT |
J. Kilarska |
102 |
14 |
12:40 |
2 AT |
A. Dynia |
50 |
1 |
12:40 |
1 FT |
D. Trzeciak |
39 |
13 |
10:40 |
4 HT |
Ł. Szymański |
22 |
11 |
12:40 |
3 DT |
A. Młynarczyk |
23 |
14 |
13:30 |
1 AT |
A. |
Uczniowie klas odzieżowych Karolina Balawejder, Joanna Szpunar i Artur Fil z klasy 4HT, oraz Gabriel Data z klasy 3ET zakwalifikowali się do III Etapu – Centralnego VI Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy i Umiejętności z Zakresu Projektowania i Wytwarzania Odzieży, która odbędzie się w Łodzi. II Etap olimpiady odbył się w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu 4 stycznia 2019 roku.
Jak trudny okazał się
...W dniu 4 stycznia 2019 roku odbył się w naszej szkole Etap Okręgowy Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej. Temat przewodni: Hotelarstwo XXI wieku w promowaniu nowej filozofii wellness, spa i usług żywieniowych. Uczestniczyło w nim 18 szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa.
Za przygotowania do Olimpiady serdecznie dziękujemy: Pani A. Lis, Pani J. Kilarskiej, Pani M. Barłowskiej, Pani D. Grys, Panu G.
...VII salon edukacji zawodowej i technicznej na Politechnice Rzeszowskiej odbył się w dniu 3 stycznia 2019. W czasie salonu, uczestniczyliśmy w VI Konferencji "Kształcenie innowacyjnych kadr zawodowych dla gospodarki Podkarpacia". Wybrany zawód prezentował Hubert Gubernat. Uczestniczyliśmy również w zawodowym pokazie mody /Kinga Joniec, Aleksandra Rzepka, Arkadiusz Dybski i Albert Lubera/.
...Polska Food Festival pod hasłem „ Wieprzowina tylko z Polski, dania główne i przekąski” – Bruksela .
W dniach 14 – 17.12.2018 młodzież z klas 3AT, 3CT, 3DT, 3AZ, 4CT oraz 4GT wraz opiekunami Pani B. Łuka i Pani D. Grys brała udział w obsłudze Festiwalu Żywności Ekologicznej w Brukseli. Promowali polską żywność ekologiczną o wysokiej jakości oraz nasze narodowe tradycje kulinarne uczestnicy Festiwalu
Zapraszamy Państwa Rodziców na spotkanie z wychowawcami klas i nauczycielami w piątek w godzinach 16.00 – 17.00.
W programie "wywiadówki":
- poinformowanie rodziców (prawnych opiekunów) ucznia o przewidywanych dla niego rocznych ocenach klasyfikacyjnych z zajęć edukacyjnych, które kończą się w pierwszym półroczu danego roku szkolnego w klasach I – III.
04.01.2019 piątek
- Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej - etap okręgowy odbędzie się o godz. 12.00 w sali 014. Czynności organizacyjne o godzinie 11.15 w sali 015. Uczestników zapraszamy przed rozpoczęciem do sali nr 010.
- Konkurs języka niemieckiego o godzinie 9.45.
07.01.2019 poniedziałek
- Olimpiada Wiedzy o Turystyce - etap okręgowy odbędzie się o godz. 12.00 w sali 014. Czynności organizacyjne o
Zdający zgłaszają się na godzinę przed egzaminem z czarnym długopisem oraz dokumentem potwierdzającym tożsamość. Telefon komórkowy najlepiej pozostawić w domu.
Dokładny harmonogram sesji egzaminacyjnej znajdziesz tutaj (Dla ucznia/Egzaminy, pomoce, terminy).
Odprawa dla ZN w pokoju nauczycielskim odbywa się na godzinę przed egzaminem.
9 i 10.01.2019 - to dni wolne od zajęć dydaktycznych dla
...- 7 stycznia 2019 r. poniedziałek. Układanie i przygotowanie sal egzaminacyjnych przez przewodniczących ZN w salach /zegar, kreda, numery stolików, rozmieszczenie stolików i ich liczba, rozmieszczenie miejsc do obserwacji przez członków ZN/.
- 8 stycznia 2019 r. wtorek. Sprawdzenie przygotowania sal egzaminacyjnych przez przewodniczących ZN w salach /zegar, kreda, numery stolików, rozmieszczenie stolików i