Obchody Dnia Gofra, które wypadają w dniu 25 marca, są doskonałą okazją do spróbowania nowych odmian gofrów.

Cukiernicy z trzeciej klasy pod kierunkiem Pani J. Janda i W. Ząbek, przygotowali propozycje gofrów bąbelkowych (Bubble waffle) oraz gofrów klasycznych. Głównymi dodatkami były owoce, bita śmietana, dżem oraz sos czekoladowy. Tak pysznego dnia, nie mogliśmy przeoczyć w naszej szkole.

Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2025

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.