Uczniowie klasy 1C kierunku Technik kelner mieli okazję poznać warunki pracy na różnych stanowiskach w Hotelu Rzeszów**** i sali dla gości Restauracji Oranżeria. W tajniki pracy zespołowej w barze wprowadził pan Paweł Kaleta Doradca ds. Sprzedaży, który ponadto udzielił uczniom wskazówek nt. obsługi systemy sprzedażowego w restauracji.

Za serdeczne przyjęcie i gościnność panu Kamilowi Ziobro, Menagerowi ds. Gastronomii dziękują nauczyciele Renata Szajna i Joanna Janda oraz uczniowie.

Zapraszamy do galerii. 

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2025

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.